Styrketræning

STYRKETRÆNING

Gratis motion- og styrketræning for medlemmer

Nu får du som medlem af klubben, mulighed for at træne igennem i nyt motions- og styrketræningsrum i klubben - helt gratis! Her kan du få lavet dit eget personlige træningsprogram, som passer til din alder og styrke.

For at træne skal du ha' et styrketrænings-kørekort, som du får igennem motions- og styrketræningsholdet i Ungdomsskolen. Kom ned i klubben og få en indmeldingsseddel til holdet - eller tilmeld dig online under Ungdomsskolen.