Pigeklub

Pigeklubben

Vi har i øjeblikket IKKE en fungerende pigeklub men du er til enhver tid velkommen i klubbens normale åbningstider. Tirsdage er Pernille på arbejde i klubben, hvis du har behov for at tale med en kvinde.

• Er du lidt genert eller måske lige flyttet til byen?
  • Går du og savner at være sammen med andre?
  • Syntes du det er lidt svært med veninderne?
  • Savner du en at tale med?

... eller måske har du ikke rigtig nogen venner?

Måske er Pigeklubben lige noget for dig. Her kan du komme hver tirsdag fra kl. 18-22. Her kommer andre piger, der har det ligesom dig og gerne vil møde nye veninder og have nogen at snakke med.

I pigeklubben kan du tale med en voksen og sammen med andre piger i fred og ro. Om vi skal drikke the eller bage boller, gå i biffen, snakke eller noget helt andet, er du med til at bestemme.

Du kan komme hver gang eller bare en gang i mellem. Kom ned og få en snak med personalet i Klubben og se om Pigeklubben er noget for dig.