KLUBBEN

Det er GRATIS!!!

Det er gratis at gå i ungdomsklub i Glostrup. Du kommer bare...

For at vide lidt og dig, beder vi dig udfylde en indmeldelses seddel og så er du medlem:-)

Åbningstider

Klubben har åben mandag til torsdag kl. 14.00 til kl. 22.00. Ydermere har klubben om søndagene i vinter halvåret fra uge 43 til og med marts måned kl. 16-22.

Klubben tilbyder masser af aktiviteter og hygge

Om eftermiddagen er der altid to medarbejdere på arbejde. Når klokken bliver 18.00 er vi mellem to og tre medarbejdere på - og så kører klubben på fuld kraft med alle vores aktiviteter. Klik evt. ind på "personalet" for at se, hvem der er på arbejde.

Klubbens faciliteter giver dig bl.a. adgang til computere og Internet/chat, pool og billard, bordtennis, bordfodbold, gulvhockey, fodbold, basket, playstation, hygge foran fjernsynet og sidst, men ikke mindst, motions og styrketrænings-rum med alt du behøver for at komme i form.

Er du frisk, så kan du tage et styrketrænings-kørekort gennem ungdomsskolen.

Har du gode ideer til aktiviteter?

Du er velkommen til at komme med forslag til en aktivitet, som vi kan lave på selve dagen. Kom ind og giv dit forslag til kende, om det måtte være biograftur, skatertur, tøsetur til strøget eller andet..... Tjek i øvrigt ugeinformation for kommende aktiviteter!

Vores arrangementer

Vi ser frem til mange gode og sjove timer sammen. Vi holder gerne dvd-maraton hele natten inkl. aften- og morgenmad og selvfølgelig masser snacks. Vi tager også gerne på weekendtur, det kunne være en overlevelsestur eller bare "sjov og ballade". Kom selv med gode og sjove forslag til klub-arrangementer.