10'EREN

Omkring 90% af vores elever siger, at året på 10’eren i Glostrup var det bedste skoleår i deres liv. Vi vil også gerne give dig det bedste skoleår i dit liv! Det kræver rigtig meget af os, og meget af det, vi kan tilbyde, står på denne hjemmeside. 

 

På 10’eren bliver du udfordret med en masse spændende, udviklende og lærende oplevelser. Du får nogle fantastiske lærere, der kun underviser i 10. klasse. De er dygtige til deres fag og til at skabe gode relationer til eleverne. En af de største opgaver vi har, er at gøre dig parat til at komme i gang med en ungdomsuddannelse. Derfor lægger vi stor vægt på uddannelse- og erhvervsorientering. Du bliver hjulpet hele vejen igennem af vores dygtige UU-vejleder. 


Du kan glæde dig til at få mange nye skolekammerater fra hele Glostrup og omegn. Alt hvad du skal gøre er at sige ja til denne udfordring - så vil vi klæde dig godt på til det store spring ud i fremtiden.

 

En bred vifte af muligheder

10'eren vil give dig en række muligheder for at få et spændende, udviklende og anderledes skoleår i et dynamisk ungdomsmiljø. Desuden vil du her få tid og rum til at tænke over fremtiden og dermed blive mere sikker på dit uddannelsesvalg samtidig med, at du dygtiggør dig fagligt og opnår større personlig styrke. 


Glostrup kommunes EUD10 tilbud


EUD10

Glostrup kommune tilbyder i samarbejde med Københavns Teknisk skole 3 EUD10 linjer. Du kan læse mere i pjecen